Chios | UPDATE & OPROEP

🙏 De eerste missie naar Chios wordt de 31e missie van CRR. We zijn dankbaar voor een prachtige reeks aan reizen die geweest zijn en die op dit moment nog lopen op Lesbos.
 
🆘 De eerste aanmeldingen voor de Chios missie zijn binnen. We hopen dat er meer aanmeldingen volgen voor 3 of 6 weken. Om de missie door te laten zijn zijn er nog minimaal 6 vrijwilligers nodig!
 
❤️ Deze missie sluit prachtig aan bij het werk van CRR. Je gaat ondersteuning bieden aan het team van Offene Arme e.V. / CESRT.
Deze prachtige organisatie heeft de afgelopen maanden met veel te weinig vrijwilligers keihard gewerkt om de vluchtelingen in kamp Vial een helpende hand te bieden.
Wij willen aansluiten bij het dankbare werk wat gebeurt door een praktische helpende hand te bieden.
Daarnaast wordt er hier in NL een hulptransport voorbereidt die tijdens de missie zal arriveren. Een transport vol wintergerelateerde hulpgoederen om de shop voor te bereiden op de komende winter.
 
Dit alles kan niet gerealiseerd worden zonder gemotiveerde vrijwilligers die een aantal weken de handen uit de mouwen willen steken. Daarom een dringende oproep; GA MEE!!🔥🙏💪
 
Laat op korte termijn je interesse blijken door een reactie, pb of een mailtje naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
 
  
 
 
 
 
 
 

ANBI

Stichting Christian Refugeerelief heeft de ANBI-status toegewezen gekregen.

NL74 RABO 0306633183 t.n.v. Christian Refugee Relief