NIEUWE HULPREIZEN | Lesbos & Chios |

CRR heeft nieuwe reizen op de planning gezet en zoekt de juiste mensen hiervoor!
 
📍 LESBOS
De 6e longterm missie van dit jaar start op 24 augustus en gaat 6 weken duren. Je gaat hier aan de slag onder de vlag van
EuroRelief nadat je eerst 2 weken in quarantaine bent geweest. Dit voor de veiligheid van de mensen in het kamp. Daarna volgen er 4 weken werken in kamp Moria.
Voor meer informatie of aanmelden mail Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of stuur een pb aan de pagina.
 
📍 CHIOS
Een 1e longterm CRR missie naar een ''nieuwe'' bestemming. Deze missie start op 31 augustus met 7 dagen quarantaine waarna je met het team van CRR onder de vlag van
Offene Arme e.V. / CESRT gaat werken. Tijdens deze missie komt er ook een CRR transport met hulpgoederen aan die gelost en verwerkt gaat worden.
De missie duurt 6 weken en loopt tot 12 oktober. Je kunt jezelf aanmelden voor 3 of 6 weken. Voor meer informatie of aanmelden mail Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of stuur een pb aan de pagina.
 
 
 
 
 
 

ANBI

Stichting Christian Refugeerelief heeft de ANBI-status toegewezen gekregen.

NL74 RABO 0306633183 t.n.v. Christian Refugee Relief