Kom in actie voor de hulptransporten van dit najaar!

CRR organiseert dit najaar minimaal twee hulptransporten naar Lesbos en heeft jou hulp daarbij nodig

Hulp aan vluchtelingen

CRR heeft ten doel: vluchtelingen waar ook ter wereld een helpende hand te bieden en het leven van iedere vluchteling aangenamer te maken...

Vrijwilligers gezocht

Voor reizen in februari en mei 2019 zijn we op zoek naar mensen die hulp willen bieden op Lesbos in kamp Moria.

previous arrow
next arrow
Slider
Zet een sponsor-actie op touw
Volg ons op social media
Neem ons werk mee in uw gebed
Ga mee met 1 van onze reizen
Support ons
met een gift
Support ons met goederen
Slider

Missie ZUID-ITALIE van start!

5/5/17

De eerste missie is van start gegaan. Vanmorgen is de eerste groep vrijwilligers vertrokken naar Zuid-Italië. Wat ze te wachten staat is niet goed te verwoorden. We hopen veel updates via Facebook te plaatsen. Deze eerste missie zal voornamelijk nog in het teken van verkenning staan. Er wordt geprobeerd contacten te leggen en daarnaast ook eerste levensbehoefte uit te delen in de voor ons bekende ''Getto's'' . Rijst, water, fruit enz.

Via Van der Valk Ridderkerk hebben we 600 setjes tandenborstel-tandpasta meegekregen. Hygiëne is zo ontzettend belangrijk!! Met deze kleine middelen wordt er ook op dit vlak hulp verleent.

In Zuid-Italië wordt er samengewerkt met Stichting Evangelisatie Bootvluchtelingen Italië. Zij zijn al meerdere keren in Zuid-Italië geweest.

Dit is de eerste missie en zal zeker niet de laatste zijn. Volg de berichten en wie weet kunnen we voor een volgende missie op je rekenen!

ANBI

Stichting Christian Refugeerelief heeft de ANBI-status toegewezen gekregen.