Fout

Strange, but missing GJFields library for /customers/4/8/2/christianrefugeerelief.com/httpd.www/plugins/content/autoreadmore/autoreadmore.php
The library should be installed together with the extension... Anyway, reinstall it: GJFields

CRR Logistieke update | Inzamelaars - vrijwilligers gezocht (!)

Het logistieke team is momenteel volop bezig met de voorbereidingen voor het volgende hulptransport. De eerste zaterdag van september wordt er weer een grote trailer volgeladen met hulpgoederen. Bestemming: Chios.
 
🙏❤️ De afgelopen dagen zijn er een aantal prachtige donaties binnen gekomen op het gebied van hygiëne, kleding en luiers. Gaaf om te zien dat deze donaties binnen komen via ondernemers, doelgerichte acties en inzamelpunten.
 
📍📦 Op dit moment zijn er heel wat inzamelpunten beschikbaar waar spullen gebracht kunnen worden. Via deze link is een overzicht te vinden: https://bit.ly/2CWdkm1
 
🔎🧐 Is er nu geen inzamelpunt in jou regio te vinden? Wordt er 1 voor ons. We zoeken doorlopend bereidwillige inzamelpunten die huis/schuur open willen stellen en actief in willen zamelen. Stuur een berichtje als je de in's en out's hierover wilt weten!
 
💪👉 Wil jij ons heel praktisch helpen bij dit transport? We zoeken voor iedere dinsdagavond van 19.00-21.00 en iedere zaterdagmorgen van 09.00-12.00 uur handjes die mee willen helpen met uitsorteren, verpakken en klaarmaken van de vele pallets hulpgoederen.
 
Stuur een pb'tje of mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. als jij ons kunt helpen met de hulptransporten!
 
🆘📣 Ook in dit transport gaat weer het nodige in hulpgoederen (hygiëne, luiers, etenswaar etc.) geïnvesteerd worden. Dit hulptransport inclusief de weg naar Chios toe heeft circa € 15.000,- nodig. Jouw bijdrage maakt het verschil! Doneren kan eenvoudig via https://www.christianrefugeerelief.com/ondersteunen/online-donatie of direct overmaken op NL74 RABO 0306633183 t.n.v. Christian Refugee Relief o.v.v. Hulptransport Chios
 
 
  
 
 
 

ANBI

Stichting Christian Refugeerelief heeft de ANBI-status toegewezen gekregen.

NL74 RABO 0306633183 t.n.v. Christian Refugee Relief