Lesbos-Nieuwe missies open voor inschrijving!

Lesbos I Nieuwe missies open voor inschrijving!
 
Wil jij de teams op Lesbos komen versterken? Wij zoeken doeners! Samen de handen uit de mouwen steken en delen vanuit je eigen overvloed. Wees van harte welkom! Jullie hulp is hard nodig! De komende tijd staan we met elkaar voor grote uitdagingen. Want op Lesbos komt de regen er aan en hebben we daar grote zorgen over. Ook in deze omstandigheden mogen we laten zien dat we er zijn voor de mensen. Vanuit een hart dat bereid is te doen wat nodig is.
 
De nieuwe startdata van de vastgestelde missies zijn:
Missie 34: maandag 19 oktober
Missie 35: maandag 2 november
Missie 36: maandag 16 november
Missie 37: maandag 30 november
Missie 38: maandag 14 december
 
Bij iedere missie geldt: Minimaal drie weken, waarvan de eerste week een quarantaine-week zal zijn!
 
Bij interesse mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of stuur een PB aan de pagina.
 
In deze crisis worden we soms ingehaald door de actualiteit en worden we overspoeld met vragen. We doen ons uiterste best jullie up to date te houden en jullie te blijven informeren over de actuele situatie. We vragen hiervoor jullie begrip, ook als het soms wat langer duurt voordat we antwoorden hebben.
 
De oproep “DEEL LIEFDE EN LICHT” die we vandaag hebben gelanceerd wordt met de vraag naar vrijwilligersgroepen heel concreet. We zien uit naar jullie aanmeldingen!

 

ANBI

Stichting Christian Refugeerelief heeft de ANBI-status toegewezen gekregen.

NL74 RABO 0306633183 t.n.v. Christian Refugee Relief