ANBI

Stichting Christian Refugee Relief heeft de ANBI status. Dit betekent dat het voor zowel particulieren als bedrijven mogelijk is om fiscale voordelen te krijgen bij donaties aan de Stichting Christian Refugee Relief. Ook voor de vrijwilligers is het wellicht mogelijk om kosten n.a.v. vrijwilligerswerk via de inkomstenbelasting af te trekken. Vraag na wat de mogelijkheden zijn bij je financieel adviseur, want de fiscale voordelen zijn afhankelijk van je eigen financiële situatie.

Inleiding:
Donateurs van de Stichting Christian Refugee Relief kunnen, indien voor hen van toepassing en binnen de door de fiscus gestelde voorwaarden, hun bijdrage fiscaal verrekenen. Dit wordt mogelijk, doordat de Stichting Christian Refugee Relief de ANBI (Algemeen Nut Beoogde Instelling) status mag dragen. Onderstaande informatie geeft inzicht in onze organisatie. Onderstaande gegevens dienen jaarlijks te worden gepubliceerd door de ANBI houdende organisatie. Ook wordt er jaarlijks een financieel jaarverslag opgesteld door onze financiële controller .

Naam van de instelling:
Stichting Christian Refugee Relief RSIN: 8558.05.365 Bankrekening:NL74RABO0306633183 BIC: RABONL2U

Post- en bezoekadres:
Stichting Christian Refugee Relief
p/a Jaap de Jongestraat 17
2957KD Nieuw-Lekkerland
E-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Doelstelling:
De stichting heeft ten doel: vluchtelingen waar ook ter wereld een helpende hand te bieden en het leven van iedere vluchteling aangenamer te maken zodat zij zo humaan mogelijk kunnen leven, dit-alles vanuit een positieve christelijke levensovertuiging.
Hoofdlijnen van het actuele beleidsplan:

De stichting tracht haar doel onder meer te verwezenlijken door:
Het verzorgen van groepsreizen met vrijwilligers; het verzorgen van hulptransporten;
Het bieden van noodhulp aan bootvluchtelingen en werken en/of helpen in de vluchtelingenkampen;
Het verrichten van alle verdere handelingen, die met het vorenstaande in de ruimste zin verband houden of daartoe— bevorderlijk kunnen zijn.

Wijze van inkomstenwerving:
Inkomsten door sponsoring.
Inkomsten door een bijdrage van de vrijwilligers.
Inkomsten van bedrijven en instellingen.
Het beheer van het vermogen: De stichting bezit geen vermogen in de zin van liquiditeit. Alle middelen worden zoveel mogelijk ingezet om de doelstelling te bereiken.

Namen van de bestuurders en functies:
André Stam – Voorzitter
Jan de Zwart – Penningmeester
Eysbrand Rozendaal – Secretaris
Daniel van der Leer – Bestuurder

Beloningsbeleid:
Bestuursleden, medewerkers en vrijwilligers kunnen geen aanspraak maken voor financiële of materiële vergoeding of beloning voor hun inzet. Kosten die gemaakt worden voor het bereiken van de doelstelling kunnen in redelijke wijze worden gedeclareerd.

Wilt u een bijdrage leveren aan onze missie en doelstelling door middel van een donatie? Dit kan op rekeningnummer NL74RABO0306633183

ANBI

Stichting Christian Refugeerelief heeft de ANBI-status toegewezen gekregen.

NL74 RABO 0306633183 t.n.v. Christian Refugee Relief