Reisdata

 

Update COVID19 mei 2020:

Op dit moment gaan onze groepsreizen niet door i.v.m. de regelgeving in Griekenland rondom het COVID-19 virus. Zodra het weer kan zullen alle reizen weer opgestart worden. Ben je al aangemeld? Stichting CRR neemt vanzelf contact op over de ontwikkelingen rondom jou geplande reis.

Zoals je wel begrijpt heeft dit enorme gevolgen voor de hulpverlening binnen de kampen.  Enorme aantallen vrijwilligers vanuit de hele wereld hebben niet de mogelijkheid om hun hulpmissies uit te voeren.  Wij zijn daarom dringend op zoek naar longterm vrijwilligers voor LESBOS KAMP MORIA! 

In het kort: Reizen is mogelijk en na twee weken quarantaine op Lesbos kan je direct aan de slag binnen kamp Moria samen met partner Eurorelief!

We hebben hiervoor een aantal nieuwe data vastgesteld, meer informatie en aanmelden kan via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Longterm missie 3: ca. 15 juni tot ca 31 juli

Longterm missie 4: ca. 06-juli tot ca 31 augustus

- Einde bericht- 

 

 

 

Ga mee met een levensveranderende hulpmissie van Christian Refugee Relief! Steek je handen uit de mouwen, ontmoet de gezichten achter de verhalen en help liefde te delen! We zien je aanmelding graag tegemoet.

Voor 2020 zijn de volgende data vastgesteld om weer een missie mee te gaan naar Lesbos!

Missie Lesbos Februari 3 februari t/m 13 februari (VOL)

Missie Lesbos April 13 t/m 20 april (VOL)

Missie Lesbos April/Mei 20 april t/m 4 mei (VOL)

Missie Lesbos Juni 8 t/m 22 juni

Missie Lesbos Juni 22 t/m 29 juni (VOL)

Missie Lesbos Juli/Augustus 20 juli t/m 10 augustus (drie weken mogelijk!)

Missie Lesbos Augustus: 13t/m 24 augustus (VOL)

Missie Lesbos September 7 t/m 21 september

Missie Lesbos Oktober/November 18 oktober t/m 2 november

 

Voor 2020 zijn de volgende data vastgesteld om weer een missie mee te gaan naar Samos!

Missie Samos Februari 24 februari t/m 16 maart (VOL)

Missie Lesbos Februari/Maart 24 februari t/m 9 maart Lesbos (VOL)

Missie Samos November: 2 t/m 16 november

 

Aanvullende informatie

De reisdagen vallen op maandag. Het is in alle gevallen mogelijk voor één of twee (in de zomer drie) weken mee te gaan.
Waarbij we aanbevelen meerdere weken te gaan omdat je anders net ingewerkt alweer naar huis moet vertrekken.

De maximale groepsgrootte is 16 personen per week. De minimale leeftijd om mee te gaan is 18 jaar. Na aanmelding nemen wij contact met je op om met elkaar kennis te maken en je aanmelding definitief te maken.

Prijs voor een week ca. €850, twee weken ca.€1100* dit is afhankelijk van diverse externe factoren waaronder de vliegticket. De prijs is all-inclusief, vliegtickets, verblijf incl. eten en administratiekosten voor vrijwilligersregistratie.

Opgeven of meer informatie over Lesbos reizen ? Stuur een mail naar: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Heb je interresse mee te gaan naar Samos? Stuur dan je mail naar: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Staat jou datum hier niet tussen maar heb je wel interesse om te gaan? Vanaf 5 personen organiseren we missies op maat! Eventueel is het mogelijk om als besloten groep te reizen.

 

ANBI

Stichting Christian Refugeerelief heeft de ANBI-status toegewezen gekregen.

NL74 RABO 0306633183 t.n.v. Christian Refugee Relief