Hulp aan vluchtelingen

CRR heeft ten doel: vluchtelingen waar ook ter wereld een helpende hand te bieden en het leven van iedere vluchteling aangenamer te maken...

Vrijwilligers gezocht

Ga mee met een levensveranderende hulpmissie van Christian Refugee Relief!

previous arrow
next arrow
Slider
Zet een sponsor-actie op touw
Volg ons op social media
Neem ons werk mee in uw gebed
Ga mee met 1 van onze reizen
Support ons
met een gift
Support ons met goederen
Slider

Update activiteiten Stichting CRR!

Iedereen in ons land heeft te maken gekregen met de maatregelen rondom het Covid-19 virus. Wij willen iedereen alle goeds toewensen die hoe dan ook te maken heeft met de gevolgen van alle maatregelen! Daarnaast spreken we onze grote waardering uit voor iedereen die bezig is NL draaiend te houden. Een speciaal dankwoord aan de hulpverleners die dag en nacht klaarstaan en hun aandeel leveren in de strijd tegen het virus. 

De situatie op de Griekse eilanden: word daar ook iedereen geholpen? Zo goed en kwaad als het gaat wordt er met beperkte teams van de overgebleven NGO’s keihard gewerkt. We vrezen de steeds strengere maatregelen die de Griekse overheid neemt. Vliegverkeer gaat in lockdown, de eerste lockdownmaatregelen voor kamp Moria zijn genomen. De hulpverlening komt steeds meer onder druk te staan door deze maatregelen. En wat gaat er nog meer volgen?

De impact van alle maatregelen houdt ons ook bezig. We hebben voor de komende 4 weken geen missies gepland staan. We grijpen deze tijd aan om te onderzoeken hoe we de april/mei missies door kunnen laten gaan. Achter de schermen wordt hier hard aan gewerkt in samenwerking met NGO’s en overheidsinstanties.

Wat ons steeds meer duidelijk wordt is dat de maatregelen ons en onze partners in het hart van onze activiteiten raakt. Dit kunnen we niet accepteren! Wie ziet er nog om naar deze schandvlek van Europa?

We leggen ons er niet bij neer en gaan door met ons werk! We zijn volop in actie om hulpgoederen op Lesbos te krijgen voor de hulpverlening en bescherming van hulpverleners! Waar we altijd al samenwerkingen opzoeken en aangaan zien we dit nog meer ontwikkelen in deze spannende en onzekere tijd. Meer dan ooit is het zaak schouder aan schouder te staan. In EENHEID en VERTROUWEN. SAMEN het ONRECHT bestrijden.

We delen op korte termijn meer hoe deze samenwerking tot uiting komt en hoe jíj bij kunt dragen. Want als organisaties samen een grote actie opzetten gaat niet zonder jullie hulp!

Tot slot vragen we jullie continue gebed! 

Voor:

- Bewoners van de vluchtelingenkampen

- Hulpverleners die op hun post blijven, op de Griekse eilanden

- Plaatselijke bevolking en ondernemers

- Opening om doorgang CRR missies

- Materiële nood en de daarbij horende financiën.

Meer dan ooit is Stichting CRR afhankelijk van donaties, van giften uit het hart gegeven! Soms lijkt het een bodemloze put, echter met directe inzet van uw geld regent het druppels. Vele druppels maakt een stroom. Een stroom van hulp waar we velen mee kunnen helpen.

Doneren kan via: NL74 RABO 0306633183 t.n.v. Christian Refugee Relief of via de donatieknop op onze website stichtingcrr.nl

Team Stichting CRR

ANBI

Stichting Christian Refugeerelief heeft de ANBI-status toegewezen gekregen.

NL74 RABO 0306633183 t.n.v. Christian Refugee Relief