Hulp aan vluchtelingen

CRR heeft ten doel: vluchtelingen waar ook ter wereld een helpende hand te bieden en het leven van iedere vluchteling aangenamer te maken...

Vrijwilligers gezocht

Ga mee met een levensveranderende hulpmissie van Christian Refugee Relief!

previous arrow
next arrow
Slider
Zet een sponsor-actie op touw
Volg ons op social media
Neem ons werk mee in uw gebed
Ga mee met 1 van onze reizen
Support ons
met een gift
Support ons met goederen
Slider

MISSIE Lesbos (missie24) en Samos (missie25)

Team Samos is inmiddels veilig thuis. Team Lesbos is onderweg. Beide teams hebben een intensieve periode achter de rug waarin dankbaar veel werk verricht is. We danken beide teams voor de tijd en energie in deze onzekere en spannende tijden. Dit begon met de onrust op Lesbos en werd opgevolgd door het virus wat Europa nu in zijn greep houdt. Tot overmaat van ramp is er gisteren brand geweest in kamp Moria. Hierbij is in elk geval een zesjarig meisje om het leven gekomen. Daarbij meer dan 200 mensen die hun onderkomen en persoonlijke bezittingen verloren zijn.

We hebben (nog) geen antwoord op de vraag hoe de hulpverlening vanuit ons de komende weken doorgang kan vinden. Meer dan eens is gebleken dat juist in deze noodsituaties de hulpverleners zo onmisbaar zijn!
Samen met onze partners ter plekke volgen we de ontwikkelingen van dag tot dag en houden jullie via de officiële kanalen van CRR op de hoogte.

Wil je ons en ons werk blijven steunen?
Door de social media berichten te delen, door ons jou donatie toe te vertrouwen waardoor wij hulpgoederen kunnen aanschaffen en bovenal: door al deze problemen mee te nemen in uw persoonlijk gebed

        

 

ANBI

Stichting Christian Refugeerelief heeft de ANBI-status toegewezen gekregen.

NL74 RABO 0306633183 t.n.v. Christian Refugee Relief